207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:36:35
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 15, 2009, 12:30:17 #0
Darkofsun

İzmrde tek bence....!

Merhaba arkadaşlar.Ben İzmir İrde Otomotivden 2009model Dynamic 207 aldım.Alışta çok ilgilendiler.Yardımcı oldular.Ancak 2500 bakımı geldiğinde İrde Servise gittim.Ama aynı ilginin tersi bir durumla karşılaştım.Akabinde Halil Öztürk'e gittim.Ancak orada da ilgisizliğin zayıflığını gördüm. Daha sonra bir akrabam sayesinde Çiğli ÜNALLAR servise götürdüm.Ve ilk kez aracımı doğru bir yere götürdüğümü farkettim.Kendilerine de teşekkür ederim hem ilgileri için hem de güler yüzlü karşılamaların için.!
« Son Düzenleme: Mart 15, 2009, 18:58:08 Gönderen: 4815162342 »
Oku Mart 16, 2009, 00:25:48 #1
hostage

Ynt: İzmrde tek bence....!

zaten bu türkiye de bulunan standart özelliktir.sattım hadi güle güle  Grin

Oku Mart 16, 2009, 08:29:36 #2
serseri3579

turkyede hatat aynı sehır ıcınde servısler arasında cok buyuk farklarla karsılasıyorsun tercıh senın tabukı ama gaziemir arkas dene derım ama sonucta senın memunıyetın onemlı olan

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Mart 16, 2009, 08:44:30 #3
felistt

evet bende gaziemir arkas ı dene derim ama serseri'nin de dediği gibi memnun isen hiçbir problem yok:) mühim olan senin memnuniyetin.
Oku Mart 28, 2009, 21:41:47 #4
ozziceylan

Arkadaşlar ben de manisadayım daha önce 206 vardı servise yakın diye irdeye gidiyordum ve her gidişimde lanet okudum birkaç defa sesimi yükseltmek zorunda kaldım...Şimdi yeni 207 outdoor aldım ve arkası deniycem artık uzakta olsa...

ozzi
Oku Mart 28, 2009, 21:45:44 #5
ozziceylan

ha bide izmirde olan arkadaşlara şunu söyleyeyim.2. sanayide bankalara yakın mustafa ve murat usta var direksiyona deri kaplattım harika oldu görünümün dışında kullanım çok güzel tavsiye ederim mutlaka.3.sanayide bi ercü diye tutturmuşlar önce oraya gittim arkadaş bi havalarda hem ücret olarak hemde zaman olarak.sordum mustafa ustayı söyledi başka arkadaş çok memnun kaldım 150 tl ye yapı ama on numara.

ozzi
Oku Nisan 08, 2009, 22:47:19 #6
ozziceylan

Arkadaşlar bu eleştirileri servislere vede müşteri hizmetlerine mailleyelim bence...memnuniyetlerimizide...

ozzi
Oku Nisan 09, 2009, 07:43:34 #7
serseri3579

ozı aracının fotolarını yayınlarsan daha ıyı olur bence

Oku Nisan 09, 2009, 08:45:36 #8
serseri3579

daha öncede belirtmiştim önemli olan senin memnuniyetin ama ben daha önce irdeyeyide denedim halilöztürküde ama en son arkasa gittim ve gercekten cok memnunum tercih sizlerin

Oku Nisan 09, 2009, 09:25:48 #9
can_RC

zaten bu türkiye de bulunan standart özelliktir.sattım hadi güle güle  Grin

Bende de tam tersi oldu. Aracı alma kısmım sıkıntılıydı ama servis kısmında Göral'dan fazlasoyla memnunum. Oldukça ilgililer ve en kısa sürede sıkıntılarımı çözdüler.

Oku Nisan 15, 2009, 16:23:06 #10
karsiyakaliozi

ha bide izmirde olan arkadaşlara şunu söyleyeyim.2. sanayide bankalara yakın mustafa ve murat usta var direksiyona deri kaplattım harika oldu görünümün dışında kullanım çok güzel tavsiye ederim mutlaka.3.sanayide bi ercü diye tutturmuşlar önce oraya gittim arkadaş bi havalarda hem ücret olarak hemde zaman olarak.sordum mustafa ustayı söyledi başka arkadaş çok memnun kaldım 150 tl ye yapı ama on numara.

dostum tam yer tarifi verebilirmisin dıreksıyonu kaplattıgın yer ile ılgılı tesekkur ederim
Oku Ocak 21, 2010, 22:46:07 #11
aydinkizilcan

bende ünallardan aldım.hem alım sırasında hem de serviste çok ilgililer. tavsiye ederim. faruk beye ve birgül hanıma teşekkürler. irde de arkadaşımın arabasını rezil ettiler. benzinliye dizel yağ filtresi taktılar yolda kalınca tekrar gitti.utanmadan tekrar yağ ve filtre parası istediler tabii vermedik
Oku Ocak 23, 2010, 00:00:19 #12
ozziceylan

öncelikle şunu söyleyeyim şu foto işini yapamadım...gmd oto deri döşeme mustafa usta 2.san.sit.343 sok.no:19 bornova izmir...tel.0 535 217 71 80 - 0 555 261 72 55 - 0 232 486 04 78.bankaların çok yakınında...  77 plakalı manisadan özgür hoca derseniz ekstrea indirim yapıyor.

ozzi
Oku Ocak 29, 2010, 09:56:04 #13
sserdar

3.sanayide hakan abi var peugeot ustası çok iyi usta herkese tavsiye ederim ve işini çok titizlikle yapıyor aracı bilgisayara bağlıyor ben çok memnun kaldım haberininz olsun

Oku Şubat 19, 2010, 09:04:51 #14
kufkedisi35

merhaba arkadaşlar aracımı irde den aldım bu kadar lakayıt ve sorumsuz işbilmez insanı bir arada görebileceğiniz tek yer bence şans eseri ilk arızamda amca otomotiv in asistance servisi geldi 10 numara herşeye hakimler teşekkürler hepsine ilgilerinden dolayı
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan