207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 05:05:22
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 17, 2009, 12:28:45 #15
Crazy Frog

Ynt: 207 90 Hp Benzini Max Kaç Hp'ye çıkartabiliriz,işlemler sonucu.

bizim motora uygun egzantirik mili var mıymış peki?

Oku Mart 17, 2009, 12:55:01 #16
LiLaLo

bizim motora uygun egzantirik mili var mıymış peki?
Varmış.
Bana arkadaşın yollamış olduğu maili copy'liyorum buraya.

''colombo barianin sizin araç için işlediği eksantirik milini kullanabilirsiniz. sizin motor eksantirikleri uysa bile 106 gti
motorundan faklı . chip filitre eksoz ve eksantirik mili uygulaması ile   130 hp lere yaklaşılır...problemsiz alınacak max. güçtür.''

Ve yine Almanya'da bulunan dbilas dynamic firmasıyla maileşip bilgi aldım,bu konu hakkında.Onu da direk copy'liyorum.

Hallo,

wir können Ihnen eine Nockenwelle mit 264° empfehlen. Die Welle bringt 12PS und kostet € 279,-

Mit freundlichen Grüßen,

dbilas dynamic

Maybachstr. 3

63322 Rödermark

Tel:+49(0)6074-93328
Fax:+49(0)6074-93316

207 16v
Oku Mart 17, 2009, 13:12:41 #17
Crazy Frog

12 beygir egzantirik mili
10-11 beygir chip
2-3 beygir hava filtresi
5-6 beygir de egsoz verir heralde.

egzantirik milinin fiyatı fena değil ama.. bence değer, chip ten ucuz ve ondan çok beygir veriyo aracına.

Oku Mart 17, 2009, 13:59:11 #18
serseri3579

arkadasım bende 1.4 90hp kullanıcıyım sen neden bu kadar motor gucunu artırmaya calsıyorsun amacını anlayamadım o kdar masraf yapıp zaman harcıyacagına amacın guc ve hız ise Gt yada RC al üstüne para koyup sonucta 1.4 arac ne kadar performans alacaksın ki

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Mart 17, 2009, 14:16:14 #19
Crazy Frog

arkadasım bende 1.4 90hp kullanıcıyım sen neden bu kadar motor gucunu artırmaya calsıyorsun amacını anlayamadım o kdar masraf yapıp zaman harcıyacagına amacın guc ve hız ise Gt yada RC al üstüne para koyup sonucta 1.4 arac ne kadar performans alacaksın ki

bazen insan kendisi de uğraşmak istiyor be kardeşim. Hazıra konmak yerine araca kazandırdığın her bir beygir, seni daha çok arabana aşık ediyo Smiley

Oku Mart 17, 2009, 14:27:49 #20
LiLaLo

12 beygir egzantirik mili
10-11 beygir chip
2-3 beygir hava filtresi
5-6 beygir de egsoz verir heralde.

egzantirik milinin fiyatı fena değil ama.. bence değer, chip ten ucuz ve ondan çok beygir veriyo aracına.
Doğru söylüyorsun Crazy.Ben onu bacanağa getirtirecem almanyada şuanda kendisi +egsoz+fıltre benim işimi çok çok görür.ben maximum hızlanma istiyorum.araç hızlı hızlanacak,ilk kalkış ve sonrası beni gıdıklayan.

207 16v
Oku Mart 17, 2009, 14:36:50 #21
LiLaLo

4 kapı ve 3 kapı olayı.Bende çoğu arkadaş gibi evliler kervanındayım,dolayısıyla şu ''AİLE ARABASI'' kelimesine uymak zorundayım Grin
Benim amacımı açıklıyım kardeş sana.Ben seri hizlanan arabalara bayılıyorum.Gazı kökledinmi uzuyacak,ferrariye binecez demiyorum.Maxımum hız benim için önemli değil araba 160 km yapsaın maxımumda ama daha seri hızlansın,amacım bu.Yoksa seninde dediğin gibi 3 4 bin Tl daha verip Gt almak mümkün zor değil,ama karşımda hanım var Grin

207 16v
Oku Mart 17, 2009, 14:39:45 #22
serseri3579

hazıra konmak degıl benım demek ıstedıgım gt yada rc allıp modifiye yapmak daha mantıklı bence ugrasmana deger 1.4 ıstedıgın kadar modıfıye yap 0-100 arası ne kdar fark edecek ki yinede senin fikrine saygı duyarım ben kendım sakın bır kullanıcıyım estetık ve konforlu surus benım ıcın onemlı sana kolay gelsın bitince aracının fotolarını ve verılerını paylasırsan sevınırmm not birde aracın eksantirigini degistireceksin atesleme daha fazla olcak sogutmayı nasıl yapcaksın yanlıssam benı bılgılendir
« Son Düzenleme: Mart 17, 2009, 14:42:24 Gönderen: serseri3579 »

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Mart 17, 2009, 14:58:55 #23
LiLaLo

hazıra konmak degıl benım demek ıstedıgım gt yada rc allıp modifiye yapmak daha mantıklı bence ugrasmana deger 1.4 ıstedıgın kadar modıfıye yap 0-100 arası ne kdar fark edecek ki yinede senin fikrine saygı duyarım ben kendım sakın bır kullanıcıyım estetık ve konforlu surus benım ıcın onemlı sana kolay gelsın bitince aracının fotolarını ve verılerını paylasırsan sevınırmm not birde aracın eksantirigini degistireceksin atesleme daha fazla olcak sogutmayı nasıl yapcaksın yanlıssam benı bılgılendir
Soğutmaya gerek yok,oradaki yetkilinin dediğini yazıyorum buraya.

207 16v
Oku Mart 17, 2009, 16:19:08 #24
4815162342

egzantrik mili değişiminde ateşleme daha fazla olur demek yanlış olur, daha doğrusu "ateşleme daha fazla olacak" cumlesını biraz yanlıs bır anlatım olur. egzantrik mili modifiyesinde derecesine göre subap açılma ve kapanma zamanları değişir buda içeriye alınan gaz miktarını ve/veya bu gazların alınma-atılma zamanlamalarını değiştirir. yani yanma verimini artırır. tek başına uygulanması maliyet verim açısından mantıklı değildir.dereceli egzantrik milinden en verimli performansı almak için yakıt regülatörü ve yakıt pompası değişimi gerekir, bu modifiyeler motorda, basit görünürler fakat aslında zincirleme reaksiyonlara neden olur ve bir çok diğer parçanında değişimini gerektirir.yanı sadece bu parçaları değiştirmekle olmuyor aslında.anlatılabilecek çok detaylı bir haritasını çıkarabilirim isteyene.en doğrusu bütünlüğü bozmamak, buradan da benım her zaman savunduğum "modifiye bir bütündür" kavramı çıkıyor.

yani doğru modifiye bütün olarak yapılır...

konuyu yeterince uzattım daha fazla uzatmadan ekrar attığım ilk mesaja geleyim, eğer maddi sıkıntı yok ise ciddi güçler elde etmek mümkün...yani bu iş maddiyata bakar. ama sıkıntı var ise benim önerim, modifiyeyi yapmış gibi para biriktirin ve toptan çok kaliteli bir modifiye yaptırın, öyle parça parça değil...hem fiyat kırmış olursunuz hem de uzun zamandır kullanıp sıkıldıgınız aracınıza heyecan getirmiş olursunuz..

şimdi bana kızıp uçmuş bu adam demeyin benimkisi sadece tavsiye, ama altını çizerek söylüyorum en verimli, en güvenli ve en makul yol budur.

Oku Mart 17, 2009, 18:05:59 #25
LiLaLo

egzantrik mili değişiminde ateşleme daha fazla olur demek yanlış olur, daha doğrusu "ateşleme daha fazla olacak" cumlesını biraz yanlıs bır anlatım olur. egzantrik mili modifiyesinde derecesine göre subap açılma ve kapanma zamanları değişir buda içeriye alınan gaz miktarını ve/veya bu gazların alınma-atılma zamanlamalarını değiştirir. yani yanma verimini artırır. tek başına uygulanması maliyet verim açısından mantıklı değildir.dereceli egzantrik milinden en verimli performansı almak için yakıt regülatörü ve yakıt pompası değişimi gerekir, bu modifiyeler motorda, basit görünürler fakat aslında zincirleme reaksiyonlara neden olur ve bir çok diğer parçanında değişimini gerektirir.yanı sadece bu parçaları değiştirmekle olmuyor aslında.anlatılabilecek çok detaylı bir haritasını çıkarabilirim isteyene.en doğrusu bütünlüğü bozmamak, buradan da benım her zaman savunduğum "modifiye bir bütündür" kavramı çıkıyor.

yani doğru modifiye bütün olarak yapılır...

konuyu yeterince uzattım daha fazla uzatmadan ekrar attığım ilk mesaja geleyim, eğer maddi sıkıntı yok ise ciddi güçler elde etmek mümkün...yani bu iş maddiyata bakar. ama sıkıntı var ise benim önerim, modifiyeyi yapmış gibi para biriktirin ve toptan çok kaliteli bir modifiye yaptırın, öyle parça parça değil...hem fiyat kırmış olursunuz hem de uzun zamandır kullanıp sıkıldıgınız aracınıza heyecan getirmiş olursunuz..

şimdi bana kızıp uçmuş bu adam demeyin benimkisi sadece tavsiye, ama altını çizerek söylüyorum en verimli, en güvenli ve en makul yol budur.
Bir bakıma doğru söylüyorsun birader.herşey maddiyata bakıyor.

207 16v
Oku Nisan 10, 2009, 12:37:39 #26
Akro

Lilalo 1.4 arac icin fazla bisey yapma bence...serseri 3579 un da dedigi gibi 1,4 ten fazla bisey beklememelisin...yaptigin uygulamalar araca zarar verebilir...

Yılmaz
Oku Nisan 10, 2009, 13:25:00 #27
LiLaLo

Haklısın akro.dün arkadaşla tanışıp sohbet ettik bana hiç duymadıpım şeylerden bahsetti ağzım açık kaldı.2  2,5 tl ye bişey yapamassın diyip nedenlerini sayınca uslu uslu koltuğumda oturmayı öngördüm doğrusu.bakalım az daha zaman geçsin kullanalım belki başka araca kayabilirim şimdilik bu iyi.diş mod a yönelecez artık sevgiler.

207 16v
Oku Nisan 12, 2009, 18:25:46 #28
Akro

bencede ...1.4 benzinlıden bısey bekleme demek ıstemıstım...1.4 hdı farklı..bende chıp var mesela tamam guzel kaldırıyor motor ıyı..zararı yok...1.6 yada ustu olan araclar daha ıyı sonuc verıyorlar..bende uygun bısey bulursam degıstırmeye dusunuyorum cunkı esıme ve bana buyuk oturaklı arac lıazım olacak..bagajı da buyuk olan..temız bulabılırsem c max alıcam bakalım

Yılmaz
Oku Nisan 29, 2010, 12:10:41 #29

aracına PT52 colombo bariani taktırıpta sorun, sıkıntı yaşamayan adam görmedim Smiley

sadece alt devirde dururken gaz vermessen araba stop ediyor Smiley ve bir sürü sorun Smiley
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan