207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 22, 2012, 23:10:24
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 11, 2009, 17:52:54 #0
KoTu_CoCuK

Aman Dikkat

Merhaba arkadaslar formu uzun zamandan beri takip ediyorum.Hepinizden Öğrendiğim okadar çok şey varki neyse konumuza dönelim.
Bundan bir ay öncesi Kapımın önünde duran arabanın Direksiyon aırbag ini çaldılar evet yanlıs duymadınız bu tabi beni çok üzdü ama allahtan araç kaskolu:D neyse benim sizlere tavsiyem araçlara dikkat !!!çünkü bu aralar seri üretime geçmiş bu şerefsizler 10 tane teyip patlatıcana bitane aırbag patlatıyo köseyi dönüyo pekiş bu aır bag zımbırtısı öle yerinden kolay çıkarılabilen bişeymidir yada nasıl patlatmadan alabilmiştir bilen arkadslardan yardım bekliyorum
Saygılarımla

Ayhan 1981
207 premium
1.4 hdı;)
Oku Şubat 11, 2009, 20:13:15 #1
OgUz

Ynt: Aman Dikkat

karanlıkta tek tornavidayla içeri bile bakmadan 1 dak içinde sökebiliyorlar.... geçmiş olsun...
Oku Şubat 11, 2009, 22:35:27 #2
boretto

NE GUZEL Grin
Oku Şubat 12, 2009, 08:42:56 #3
KoTu_CoCuK

NE GUZEL Grin
Noldu hoşunamı gitti arkadsım

Ayhan 1981
207 premium
1.4 hdı;)
Oku Şubat 12, 2009, 09:42:36 #4
boretto

evet arkadasın yaptıgı pratık yoruma baska bısey denmez cunku ARKADASIM Wink  gecmıs olsun
Oku Şubat 12, 2009, 10:05:33 #5
ONUR207

evet arkadasın yaptıgı pratık yoruma baska bısey denmez cunku ARKADASIM Wink  gecmıs olsun

arkadaşım çok geçmiş olsun.... benimde 206 aracım vardı 2 sefer çaldılar. bu şerefsizler bu parçaları hangi anahtarla açacaklarını biliyolar. teyipde öyle, sadece 3 sn lik işi var. orjınal anahtarını bulduğu taktirde her cd çaları alabiliyolar. yani işimiz allaha kalmış. olsun arkadaşım cana geleceğine mala gelsin. herşeyin bir çözümü var, ama canın yok...
Oku Şubat 12, 2009, 10:35:01 #6
KoTu_CoCuK

arkadaşım çok geçmiş olsun.... benimde 206 aracım vardı 2 sefer çaldılar. bu şerefsizler bu parçaları hangi anahtarla açacaklarını biliyolar. teyipde öyle, sadece 3 sn lik işi var. orjınal anahtarını bulduğu taktirde her cd çaları alabiliyolar. yani işimiz allaha kalmış. olsun arkadaşım cana geleceğine mala gelsin. herşeyin bir çözümü var, ama canın yok...
saolun arkadaslar bu arada onur bu teybi çıkardıkları dalga metreyi ben gördüm iki tane çubuk ortasında bi zincir takmışar teybin yanlarına sokuyolar zımbırtıları oda orda tırnakları kurtarıyo hoopp küt kafa komple dışarda ne biçim toplum artık bizimkisi ya

Ayhan 1981
207 premium
1.4 hdı;)
Oku Şubat 12, 2009, 10:45:46 #7
ONUR207

saolun arkadaslar bu arada onur bu teybi çıkardıkları dalga metreyi ben gördüm iki tane çubuk ortasında bi zincir takmışar teybin yanlarına sokuyolar zımbırtıları oda orda tırnakları kurtarıyo hoopp küt kafa komple dışarda ne biçim toplum artık bizimkisi ya

artık bahane de hazır,, iş yok iş veren yok, kriz çoook,,, bizde mecbur kalıyoruz diyolar.... eeee bizim suçumuz ne, benim hakkımı sen nasıl alırsın, boğazında kalacak... hayrı olmayacak.
Oku Şubat 12, 2009, 11:13:08 #8
boretto

valla ben mersinde yasıyorum benım yenı bı korkum basladı şimid mersinde de kundaklama olaylar baş gostermeye basladı allahtan bızım sıtenın guvenlıgı bıraz ayrıcalıklı ...arac sahıbsın dıe huzurlu uyku yok Smiley
Oku Şubat 12, 2009, 18:54:53 #9
CeM

Teybi çıkarmak için alet edevata gerek bile yok , ben 2 tane şişle çıkardım ... Smiley 
Güvenlik yok teyiplerde ... Direk çıkıyor ...

Oku Şubat 12, 2009, 19:20:26 #10
4815162342

Teybi çıkarmak için alet edevata gerek bile yok , ben 2 tane şişle çıkardım ... Smiley 
Güvenlik yok teyiplerde ... Direk çıkıyor ...

cıkınca calısmıor dıe bılıorum ben, şifre istio... fakat bub sıfre kolay cozuluo olabılır orasını bılemem  Wink

Oku Mayıs 06, 2010, 13:00:49 #11
otn

haklısın dıkkat etmek laızm
Oku Mayıs 06, 2010, 13:24:47 #12
karsiyakaliozi

direksiyon kilidi oneririm ben kullanıyorum caydırıcı etkıs var
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan