207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 20, 2012, 19:31:49
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 ... 36 37 [38] 39   Aşağı git
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 12, 2012, 15:55:47 #555
mali

Ynt: parça ve garanti konusunda herkese destek olmaya hazırım

nerde pekı hocam bu servıs Cheesy
Oku Ocak 12, 2012, 16:04:19 #556
ONUR207

allahın izniyle hayırlı işler yapıcaz, yerimiz bağcılar güngören san.sitesinde, istanbul dışından gelen olursa, yolunuz düşerse, hem çayımızı içersiniz hemde aracınızın yağına suyuna herşeyine baktırırım
Oku Ocak 12, 2012, 23:09:57 #557
umit-ziya

Tekrar hosgeldiniz foruma onur bey
 benim sormak istedigim soru garantiyle alaKali xenon far spor yay jant degisimi spor hava filtresi ? Bu uygulamalardan hangisi yada hangiler araci garanti disi birakir ? Aciklar misiniz ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 12, 2012, 23:15:00 #558
mali

aaa ıyı ıyı bende kucukcekmecedeyım ısın ozu peugeot bılmedıgım yenı ogrendıgım bı arac bu yasıma kadar sureklı alman arabası kullandım servıs bılgımde yok ısın ozu bakım zamanı cayını ıcmeye ugrarım. ayrıca benımde bı sorum olacak benım aracım 1.4 90 bg benzınlı hava fılıtresı ıstıyorum malum abart egzoz polıs tarafından sıkıntılı 2-3 yere sordum 207 1.4 fılıtre kiti cıkmadı dıyorlar dıyerlerınıde beyın kabul etmıyor dıyorlar senın bır bılgın varmı hocam
Oku Ocak 13, 2012, 01:21:54 #559
forzabjk207

en sonunda geldim, bu zaman zarfında evlendim Smiley)  ve ekstra bir iş yeri açmak için kolları sıvadım ve 1 haftaya kalmaz servisimi açıyorum, ailecek servis kuruyoruz, pejo+fiat+reno+citrön için servisimiz hazır hale gelicek, hepinizi bekler sizler için elimden geleni yaparım.
kardeşim hayırlı olsun hem evlilik hemde yeniyer capitolden hüseyin
Oku Ocak 13, 2012, 10:49:56 #560
ONUR207

Tekrar hosgeldiniz foruma onur bey
 benim sormak istedigim soru garantiyle alaKali xenon far spor yay jant degisimi spor hava filtresi ? Bu uygulamalardan hangisi yada hangiler araci garanti disi birakir ? Aciklar misiniz ?

hoşbulduk teşekkür ederim,
aracın garanti dışı kalma diye bişeyi yoktur, eğer takılan parça bulunduğu bölgeye arıza çıkartıyorsa bu bölgede oluşan sıkıntılar garanti dışı kalır, örnek yay değişimi, ilerleyen zamanlarda tablalarda arıza oluşacaktır, bu sebepten tabla garanti dışı değerlendirilecektir.
Oku Ocak 13, 2012, 10:53:32 #561
ONUR207

aaa ıyı ıyı bende kucukcekmecedeyım ısın ozu peugeot bılmedıgım yenı ogrendıgım bı arac bu yasıma kadar sureklı alman arabası kullandım servıs bılgımde yok ısın ozu bakım zamanı cayını ıcmeye ugrarım. ayrıca benımde bı sorum olacak benım aracım 1.4 90 bg benzınlı hava fılıtresı ıstıyorum malum abart egzoz polıs tarafından sıkıntılı 2-3 yere sordum 207 1.4 fılıtre kiti cıkmadı dıyorlar dıyerlerınıde beyın kabul etmıyor dıyorlar senın bır bılgın varmı hocam

herzaman beklerim, fitreyi hiç araştırmadım, ama bi arkdaşım var ona sordurcam, sonra size dönüş yaparım
Oku Ocak 13, 2012, 10:55:06 #562
ONUR207

en sonunda geldim, bu zaman zarfında evlendim Smiley)  ve ekstra bir iş yeri açmak için kolları sıvadım ve 1 haftaya kalmaz servisimi açıyorum, ailecek servis kuruyoruz, pejo+fiat+reno+citrön için servisimiz hazır hale gelicek, hepinizi bekler sizler için elimden geleni yaparım.
kardeşim hayırlı olsun hem evlilik hemde yeniyer capitolden hüseyin

sağol hüseyin abicim Smiley çok sağol
Oku Şubat 28, 2012, 18:39:04 #563
ersanozcan

ilk ben sorayım o zaman

aracımın nadir de olsa farları buğulanıyor ve içeriden de beyaz beyaz lekeler oluştu,araç 207 rc  garantisi devam ediyor...

Aracınzı getirin en fazla 2 hafta içinde parçanın gelmesiyle değişimini yaptırayım.
Merhaba Onur,
Benim araçtada aynı sorun yaşanıyor fakat benim arabada ilk alındığından beri iki fardada çok hafif buğu  mevcut 2 defa CAN otoya 1 Defada AÇI otoya götürdüm fakat 2 firmadan da ses soluk çıkmadı konu hakkında yardım edebilirmisin?
Oku Mart 01, 2012, 09:16:34 #564
ONUR207

ilk ben sorayım o zaman

aracımın nadir de olsa farları buğulanıyor ve içeriden de beyaz beyaz lekeler oluştu,araç 207 rc  garantisi devam ediyor...

Aracınzı getirin en fazla 2 hafta içinde parçanın gelmesiyle değişimini yaptırayım.
Merhaba Onur,
Benim araçtada aynı sorun yaşanıyor fakat benim arabada ilk alındığından beri iki fardada çok hafif buğu  mevcut 2 defa CAN otoya 1 Defada AÇI otoya götürdüm fakat 2 firmadan da ses soluk çıkmadı konu hakkında yardım edebilirmisin?

merabalar,
aslında buhu her araçta çok hafifte olsa oluşan bir durumdur. farlar açık bırakılarak buhu giderilebilir, eğer gitmiyorsa kırık çatlak ve izolasyon kontrolleri yapılır. bundada bişe bulunmassa çok hafif durumlarda pek değişim olmaz, sebebide aracın aydınlatma konusunda yetersiz kalmamasıdır.
Oku Mart 10, 2012, 09:24:01 #565
207SW

allahın izniyle hayırlı işler yapıcaz, yerimiz bağcılar güngören san.sitesinde, istanbul dışından gelen olursa, yolunuz düşerse, hem çayımızı içersiniz hemde aracınızın yağına suyuna herşeyine baktırırım

iyi günler...
elinizde 207 sw uygun outdoor tavan cıtası varmı gümüş renkte.dün abc peugeottan fiyat aldım 1200 tl dediler (cam tavanıda satacak yanında)göralı aradım 480 tl dediler

J F
Oku Nisan 12, 2012, 15:33:11 #566
aydo

Onur arkadaşım merhaba bundan 1.5 ay önce aracım anti pllution faulty yazdı ve teklemeye başladı kapatıp açtım düzeldi fakat arıza yazısı kaldı efe pejo servisine gittim bobin arızalı deyip değiştiler düzeldi neyse ve şimdide aynı arıza yazısı çıktı yine götürüp efe pejoya bıraktım ve bana bu sefer beyine su girmiş dediler ve 2100 tl fiyat verdiler yapmayın aracımı toplayıp geri verin dedim bu seferde araç çalışmıyor beyin yazılımı kabul etmiyor dediler bende aracı verdiğimde hiç bir sorunu yoktu sadece anti pollution faulty yazısı vardı dedim aynı şekilde geri istedim sonra beni arayıp beyni tamir ettiklerini ve 700 tl tuttuğunu söylediler.siz ne diyorsunuz bu işe sizce kıllanmalımıyım yoksa razı gelip aracı 700 tl ödeyip almalımıyım. teşekkürler.
Oku Mayıs 09, 2012, 11:39:37 #567
Burak-T

Sunroof çıtası kapağı lazım sağ ön tarafa 1 adet bulmak mümkünmüdür acaba ?   Cry ve fiyatı ne kadardır ki ?

Bi kapak ne kötü gösteriyor aracı ya  Undecided
Oku Mayıs 13, 2012, 12:25:30 #568
alvardar

Araçın gelen takır tukur sesleri garanti kapsamında yapıyorlar değil mi? Cumartesi servise gittim. Bu seslerin kaynağını bulamadılar. Bir gün arabayı bırak araştıralım dediler. Huylandım ben de.
Oku Mayıs 13, 2012, 18:52:27 #569
twobye

teste cıkacaklardır muhtemelen. .

Sayfa: 1 ... 36 37 [38] 39   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan