207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 20, 2012, 19:30:04
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 39   Aşağı git
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 11, 2009, 09:45:06 #60
ONUR207

Ynt: parça ve garanti konusunda herkese destek olmaya hazırım

arkadaşlar onur arkadaş grçkten 10 numara bi insan hiç bir krşılık gözetmeksizin kendi aracıymış gibi ilgilendi bnim aracımla saolsun böle biriykle özellkle ytkili serviste karşılaşacağımı hiç thmin etmezdim Cheesy:Dteşşkrler onur Roll Eyes):

rica ederim arkadaşım, bana içtenlikle yakalaştığın için bende karşılığını ilgi göstererek verdim. he bu arada aracına talip olacam. karşılığında ister sıfır araba ayarlayayım istersen kendi aracımı vereyim. görüşmek üzere...
Oku Şubat 11, 2009, 10:22:42 #61
ONUR207

Onur kardeş

trendy(sis farı yok) model aracımın Ön tamponunu çıkartıp Gt ön tamponu taktırmak istiyorum bu bana nekadar amal olur ?

Yada şuankini biraz ele alıp kaskodan trendy ön tampon karşılatıp aradaki farkı versek ne kadar tutar,mimünmüdür ?

Ne acayıp bir isteğim var dimi  Grin

arkadaşım yaklaşık fiyat 2,000 tl filan, hasar bölümüne sordum exper ler bu parçların çoğunu alıyomuş. o yüzden de ellerinde yokmuş. düşerse bilgi veririm.
Oku Şubat 11, 2009, 23:10:43 #62
dennisGT

arkadaşlar onur arkadaş grçkten 10 numara bi insan hiç bir krşılık gözetmeksizin kendi aracıymış gibi ilgilendi bnim aracımla saolsun böle biriykle özellkle ytkili serviste karşılaşacağımı hiç thmin etmezdim Cheesy:Dteşşkrler onur Roll Eyes):

rica ederim arkadaşım, bana içtenlikle yakalaştığın için bende karşılığını ilgi göstererek verdim. he bu arada aracına talip olacam. karşılığında ister sıfır araba ayarlayayım istersen kendi aracımı vereyim. görüşmek üzere...
araba senin krdeşim :d

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 12, 2009, 09:41:20 #63
BOSPHORUS

hadi hayırlı olsun Wink

araba senin krdeşim :d

Peugeot 207 DYNAMIC 1.6 VTi 120 hp OTM.5K
Oku Şubat 12, 2009, 19:34:21 #64
LiLaLo

Onur kardeş

trendy(sis farı yok) model aracımın Ön tamponunu çıkartıp Gt ön tamponu taktırmak istiyorum bu bana nekadar amal olur ?

Yada şuankini biraz ele alıp kaskodan trendy ön tampon karşılatıp aradaki farkı versek ne kadar tutar,mimünmüdür ?

Ne acayıp bir isteğim var dimi  Grin

Galiba yanlış anlaşıldım  Smiley
Ben trendy ön tamponu vurup bir yere kırsam,sonra kaskodan karşılattırsam,yanlız trendy'yi değilde ben gt istiyorum deyip aradaki farkı ödemeye kabul olsam o nekadar olur bunu demek istemiştim

Tşkler

207 16v
Oku Şubat 16, 2009, 11:52:44 #65
karsiyakaliozi

arkadasım daha once rc ıcın kılıtlı bıjon sormusdum onu hallettim ilgine tesekkur ederim rc lerde parfum tesısatı yok on havalandırma kanalını degistirip parfumlu olandan yapmak ıstıyorum bana ne kadar  malıyet cıkar ve degisecek parca kodları nedır bılgı verrısen sevınırım  tesekkur ederim   
Oku Şubat 16, 2009, 13:01:07 #66
yasinyasemin

Onur Bey selamla.ben aracımı bakıma anadolu yakasında olduğum için Aktif iriyıl otomative götürüyorum.2007 model 1.6hdi premium aracımın on konsoldakı hava kanallarının uzerındekı sağa ve sola yonlendırme yeri soyuldu.(gri renkli yer)Aktifırıyıl garantı kapsamına gırmedığini söyledı..bu konuyu sıze danışmak ıstedım ..şimdiden cevabınıza teşekkürler
Oku Şubat 16, 2009, 18:35:44 #67
ONUR207

Onur Bey selamla.ben aracımı bakıma anadolu yakasında olduğum için Aktif iriyıl otomative götürüyorum.2007 model 1.6hdi premium aracımın on konsoldakı hava kanallarının uzerındekı sağa ve sola yonlendırme yeri soyuldu.(gri renkli yer)Aktifırıyıl garantı kapsamına gırmedığini söyledı..bu konuyu sıze danışmak ıstedım ..şimdiden cevabınıza teşekkürler

aslında kullanıma bağlı olduğu için garanti dışı demişler. tamam kullanıma bağlı ama illa renk atacak diye kullanmıcakmıyız. ozaman kapı kollarını da tutmayalım onlarda soyulmasın, parçayı yaptıysan arkasında duracaksın. şöyle söyliyim, eğer   havalandırmada sorun yoksa boşu boşuna değişmeyelim. oraya ince bir sprey çekebiliriz. baktık olmuyo hemen parçayı değiştririz. istediğiniz zaman mepa ikitelliye uğrayabilirsiniz.
Oku Şubat 16, 2009, 18:43:13 #68
ONUR207

arkadasım daha once rc ıcın kılıtlı bıjon sormusdum onu hallettim ilgine tesekkur ederim rc lerde parfum tesısatı yok on havalandırma kanalını degistirip parfumlu olandan yapmak ıstıyorum bana ne kadar  malıyet cıkar ve degisecek parca kodları nedır bılgı verrısen sevınırım  tesekkur ederim  

140 tl - 8265.v3
    174 tl - 8265.y7

Oku Şubat 16, 2009, 18:55:25 #69
mete_61

benim aracım 14000 de bakımı 10 binmi yoksa 15 binmi bilgilendirirsen sevinirimm bana 10 binde gelmemi söledilerde bana çok erken geldii eğer ikitellide 15 binse ben servisimi oraya almak istiyorum u mümkünmü bilgilendirebilirsen sevinirm :

mete duran
Oku Şubat 17, 2009, 08:17:23 #70
karsiyakaliozi

140 tl - 8265.v3
    174 tl - 8265.y7
ilgine teşekkur ederim bunları cıkma bulma ihtimali olabilirmi acaba selamlar

Oku Şubat 17, 2009, 11:08:55 #71
ONUR207

benim aracım 14000 de bakımı 10 binmi yoksa 15 binmi bilgilendirirsen sevinirimm bana 10 binde gelmemi söledilerde bana çok erken geldii eğer ikitellide 15 binse ben servisimi oraya almak istiyorum u mümkünmü bilgilendirebilirsen sevinirm :

normal de avrupa standartı 15,000 fakat türkiye hava koşulları kirli olduğundan biz 10,000-15,000 arası yapılmasının daha yararlı olacağını söylemekteyiz. 15,000 de de yaptırabilirsiniz...
Oku Şubat 17, 2009, 11:11:44 #72
ONUR207

140 tl - 8265.v3
    174 tl - 8265.y7
ilgine teşekkur ederim bunları cıkma bulma ihtimali olabilirmi acaba selamlar

çok zordur...
Oku Şubat 17, 2009, 12:10:50 #73
Omer Durusoy

Karter muhafaza fıyatı soracam_?

Acaba ankaradan ucuz mudur orada Cheesy

Ömer DURUSOY /// WASHING PARK
Online: omerdurusoy@hotmail.com
Oku Şubat 17, 2009, 14:31:37 #74