207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 20, 2012, 19:27:05
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 39   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 09, 2009, 12:11:14 #45
ONUR207

Ynt: parça ve garanti konusunda herkese destek olmaya hazırım

garantiden çıkma gibi bir durum olur mu ? birde müsait olunca fiyat verirsen sevinirim, fiyatı özel mesajda atabilirsin Wink
onur ikitellide CC ve katlanabilir dikiz aynası takma imkanımız var mı Huh?

evet takabiliyoruz...

parça fiyatı 353 tl... garantiden değişen parçalar pejoya gönderildiği için garantideki parçaları vermem imkansız. zaten öle bir parça daha değişmedik. sorun hiç olmadı.
Oku Şubat 09, 2009, 12:47:25 #46
BOSPHORUS

onur ben anlatamadım galiba :)CC yada katlanabilir yan ayna taktırırsak araba garanti dışında kalırmı demek istemiştim birde 353 TL CC için mi fiyat...

tşk
garantiden çıkma gibi bir durum olur mu ? birde müsait olunca fiyat verirsen sevinirim, fiyatı özel mesajda atabilirsin Wink

evet takabiliyoruz...

parça fiyatı 353 tl... garantiden değişen parçalar pejoya gönderildiği için garantideki parçaları vermem imkansız. zaten öle bir parça daha değişmedik. sorun hiç olmadı.

Peugeot 207 DYNAMIC 1.6 VTi 120 hp OTM.5K
Oku Şubat 09, 2009, 13:11:08 #47
ONUR207

evet takabiliyoruz...

cc dediğin cabriolet anlamında diyosun sanırım. eğer öyleyse malesef  takamayız ve hiç bir bayi takamaz garantisi direk biter. ama katlanablir ayna takabiliriz.
Oku Şubat 09, 2009, 14:20:10 #48
Crazy Frog

cc->cruise control anlamında

Oku Şubat 09, 2009, 14:36:00 #49
BOSPHORUS

doğru,
cruise control demek istemiştim

Oku Şubat 09, 2009, 14:45:33 #50
karsiyakaliozi

207 rc için kilitli bıjon arıyorum izmirde sıpariş verdik 5 hafta oldu gelemedi temin edebilirmisin ve fiyat ne kadar olur selamlar

elimizde var fiyatı 95 tl.. kredi kartı veya havale ile de ödeme yapabiliyorsunuz.

özelden bana uşasırsan ayrıntıları konuşalım teşekkür ederim
Oku Şubat 09, 2009, 15:03:01 #51
ONUR207

doğru,

malesef takılamaz,, direk beyinde sorunlara yol açacaktır.
Oku Şubat 09, 2009, 15:26:28 #52
BOSPHORUS

teşekkürler onur Wink
doğru,

malesef takılamaz,, direk beyinde sorunlara yol açacaktır.

Oku Şubat 09, 2009, 20:56:43 #53
Akro

onur selam...sizin servisten 40000 bin bakim fiyati alabilirmisin..degisecek olanlar hava..polen..mazot yaga filtresi...yaga degisecek...ve 6000 km deki frenlerim...biraz gulunc ama maalesef parlarin taktigi frenler bukadar gidiyormus...birde surekli gelen mesaj var..baykaralar servisi tum pejo yedek parca ve iscilikte yuzde 15 indirim diye mesaj bombardimanina tutuluyorum...

Yılmaz
Oku Şubat 10, 2009, 10:39:45 #54
ONUR207

onur selam...sizin servisten 40000 bin bakim fiyati alabilirmisin..degisecek olanlar hava..polen..mazot yaga filtresi...yaga degisecek...ve 6000 km deki frenlerim...biraz gulunc ama maalesef parlarin taktigi frenler bukadar gidiyormus...birde surekli gelen mesaj var..baykaralar servisi tum pejo yedek parca ve iscilikte yuzde 15 indirim diye mesaj bombardimanina tutuluyorum...

araç benzinli ise, 340 tl dizel ise 320 bunlara ek olarak balata olacaksa toplam 450 ye yakın bir ücret tutacaktır işçilikler dahildir. bütün filtreler değişmektedir.   
Oku Şubat 10, 2009, 12:06:55 #55
Akro

tsk...

Yılmaz
Oku Şubat 10, 2009, 18:56:51 #56
LiLaLo

Onur kardeş

trendy(sis farı yok) model aracımın Ön tamponunu çıkartıp Gt ön tamponu taktırmak istiyorum bu bana nekadar amal olur ?

Yada şuankini biraz ele alıp kaskodan trendy ön tampon karşılatıp aradaki farkı versek ne kadar tutar,mimünmüdür ?

Ne acayıp bir isteğim var dimi  Grin

207 16v
Oku Şubat 10, 2009, 23:04:10 #57
dennisGT

arkadaşlar onur arkadaş grçkten 10 numara bi insan hiç bir krşılık gözetmeksizin kendi aracıymış gibi ilgilendi bnim aracımla saolsun böle biriykle özellkle ytkili serviste karşılaşacağımı hiç thmin etmezdim Cheesy:Dteşşkrler onur Roll Eyes):

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 11, 2009, 01:15:33 #58
OgUz

bende bi soru sorayım... ankarada değilm  şu anda onun için problemi çözemiyorum... siz belki yardımcı olursunuz buradan bende bilgi sahibi olurum... benim aracım 206 2005 model dizel... bugün şunu farkettim benim kısa farlarım hiç sönmüüyo... yani kol tepkisiz... aracı kapatınca sönüyo... çalıştırır çalıştırmaz yanıyo...   kontağı kapatıncada arabadan çıkarke uyarı sesi veriyo farlar açık die ama oan kapalı oluyo... needn yapar acaba bunu...
Oku Şubat 11, 2009, 08:22:36 #59
BOSPHORUS

direksiyon altındaki sigortaları kontrol edebilirmisin bak bakalım yanan var mı...206 da benimde başıma gelmişti farları açtığımda parklar yanıyodu sellektör yaptığımda silecek çalışıyordu  Grin sonra sigortadan kaynaklandığını farkettim değiştirince düzeldi
bende bi soru sorayım... ankarada değilm  şu anda onun için problemi çözemiyorum... siz belki yardımcı olursunuz buradan bende bilgi sahibi olurum... benim aracım 206 2005 model dizel... bugün şunu farkettim benim kısa farlarım hiç sönmüüyo... yani kol tepkisiz... aracı kapatınca sönüyo... çalıştırır çalıştırmaz yanıyo...   kontağı kapatıncada arabadan çıkarke uyarı sesi veriyo farlar açık die ama oan kapalı oluyo... needn yapar acaba bunu...

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 39   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan