207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:46:54
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 38   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 07, 2009, 14:09:19 #30
ONUR207

Ynt: parça ve garanti konusunda herkese destek olmaya hazırım

Merhaba, karter korumasını taktırmak istiyorum. Ne kadara mal olur ve ne kadar vakit alır?

fiyatı 126 tl   30 dk. da takılır.
Oku Şubat 07, 2009, 14:16:42 #31
ONUR207

Merhaba,

Benim aracım 207 trendy hdi. Aracı 2.el olarak avcılar mepadan 1 ay önce aldım. Bakımı da 2500 km önce yapılmış yani nerden baksan bakıma en az 12500 km var. 1 hafta önce alttan hafif yağ damlatmaya başladı.

Endişeyle gösterdiğim bir usta sorunun ya yalama yapmış karter contasından yada karter kapağından kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. Tamir için de karter kapağını açması gerektiğini ve yağın, dolayısıyla yağ filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi. yani nerden baksanız 100ytl'den fazla masraf. Neden yağın değişmesi gerektiğini anlamadım(bakımı 2500 km önce yapılmış yani). bu yağ bi yerde muhafaza edilemiyo mu? yada sorunun yağı boşaltmadan giderilme ihtimali yok mu? bir memur olarak o kadar para vereceğime arabayı aylarca leş gibi yatırırım daha iyi.

Bana bu konuda nasıl bir yardımınız olabilir. Makul bir çözüm önerebilirseniz yarın sabah erkenden ikitelli mepadayım...

mümkünse aracın plakasını alayım. sonrada aracın önceden yapılmış olan işlemlerini kontrol edeyim.ardından da 2. el deki arkadaşla konuşayım. ya  size telefonla ulaşırım buyrun gelin diye yada burdan msj ile bilgi veririm.

İkitelli mepa'ya bu sabah gittim. Yanılmıyorsam orada çalışıyordunuz. Gerçekten çok memnun kaldım. Sorunun karter tıpasından(??emin değilim) kaynaklandığını ve parçanın değiştiğini söylediler. bunun yanında karter civataları sıkılmış. 1000 km sonra kontrole gelmemi söylediler ve 1 kuruş ücret almadılar. Yoğunluktan olsa gerek biraz fazla bekledim ama önemli değil, bekleme salonunda discovery izlediğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamadım:-) İçim öyle rahatladıki. Hem masraf etmedim hem de en önemlisi uğurböceğim sağlığına kavuştu:-)

Galiba her servisten korkmamak gerek. Rica etsem 207 ön tampon alt lastiğinin ve ön tampon çeki halatı takma yeri kapağının fiyatını bildirir misiniz? İlginiz için teşekkür ederim

sizler memnun oldukça bizleri de memnun ederek şirketimizi daha da yüceltmiş oluyorsunuz.  düşünceniz için mepa adına teşekkür ederim. 207 ön tampon alt lastiğinin fiyatı 56 ,,  çeki halatı takma yeri kapağının fiyatı ise 18 tl dir. kazasız ve belasız yolculuklar dilerim.
Oku Şubat 08, 2009, 14:22:36 #32
UMUT_79

Onur selam; elinizde RC için kısa anten var mı? Varsa maliyeti nedir? Ayrıca ileride aracıma chip taktıracağım, garantiden çıkmasa o kadar güzel olur ki..?? Smiley
Oku Şubat 08, 2009, 14:52:05 #33
dennisGT

bnim katalizör kesilip içi boşaltılmış.eskiden bi sıkıntı yoktu ama kurum döküldüü için arıza ışıgını yakıyor.kat ı garantiye sokabilirmiyiz ??

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 08, 2009, 15:53:32 #34
link

Merhaba,

2007  1.6 hdi için CControl parçanosu fiyatı ve stok hakkında bilgi verebilirmisin
Oku Şubat 08, 2009, 16:40:08 #35
ONUR207

bnim katalizör kesilip içi boşaltılmış.eskiden bi sıkıntı yoktu ama kurum döküldüü için arıza ışıgını yakıyor.kat ı garantiye sokabilirmiyiz ??

motorda başka bir oynama varmı. eğer sadece katlizör ise %70 çözmeye çalışırım. aracın gücü sanırım böyle 170 bg oldu. kötü tarafı muayne sırasında ceza yemeniz olacaktır. eğer bu aracı ben sizden satın alırsam ilk işim katalizörü değiştirmek olurdu. uygun bir gününüzde ikitelli mepaya urarsanız özellikle aracınızla kendim ilgilenirim.
Oku Şubat 08, 2009, 16:54:58 #36
ONUR207

Onur selam; elinizde RC için kısa anten var mı? Varsa maliyeti nedir? Ayrıca ileride aracıma chip taktıracağım, garantiden çıkmasa o kadar güzel olur ki..?? Smiley

p.tesi ilk işim parçayı araştırmak olucak. chip konusunda şöyle birşey söyliyim,, 1-2 araç geldi gt araçlardı chip uygulaması yapmışlar ve beyni yakmışlar, bunun sonucunda 2.000 tl ödemek zorunda kaldılar. pek tavsiye etmediğimiz bir uygulama. eğer beyni yakmayıp ileride de diğer aktarma organlarında zarar olursa senin için pahalı bir fiyat çıkacaktır. tavsiyem şu olur, eğer chip uygulaması yapacaksanız, chipi değiştirdiğiz şirketten ilerde diğer organlara zarar verme hususunda garantili onay almanız gerekir. sorunla ilgili yetkili servise gittiğinizde ilk söylem, araçta chip vardır diğğer aktarma organlarında soruna sebep olmuştur ve çıkacak ödemede size ait olmuş olacaktır. rc ler zaten süper araç chipe hiç gerek yok 150-175 bg arasındaki tek fark 1 saniyelik farktır. bu farkta kullanıcının performansında gizli isterse 200 bg lik araç kullansın gaza basmayı bilmedikten sonra hiç bi işe yaramaz 200 bg...
Oku Şubat 08, 2009, 17:07:10 #37
Crazy Frog

umut ben ebay den orijinal kısa anten aldım ama çekmiyo, hiç memnun değilim Wink

Oku Şubat 08, 2009, 18:34:13 #38
dennisGT

umut ben ebay den orijinal kısa anten aldım ama çekmiyo, hiç memnun değilim Wink
aynen kısa anten almayın çekmiyor ayrıca çalıyorlar bnim arac otoprkta kalıyor fakat sağa sola gittiğinde antensiz dönüosun çareyi ypıştrmakta bulduk:D

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 09, 2009, 09:31:31 #39
BOSPHORUS

Mepa özellikle ikitelli mepa iyidir bende ilk digitürkümü 3-4 sene önce orda izlemiştim Grin ufak tefek işlerden para almıyorlar Wink
Merhaba,

Benim aracım 207 trendy hdi. Aracı 2.el olarak avcılar mepadan 1 ay önce aldım. Bakımı da 2500 km önce yapılmış yani nerden baksan bakıma en az 12500 km var. 1 hafta önce alttan hafif yağ damlatmaya başladı.

Endişeyle gösterdiğim bir usta sorunun ya yalama yapmış karter contasından yada karter kapağından kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. Tamir için de karter kapağını açması gerektiğini ve yağın, dolayısıyla yağ filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi. yani nerden baksanız 100ytl'den fazla masraf. Neden yağın değişmesi gerektiğini anlamadım(bakımı 2500 km önce yapılmış yani). bu yağ bi yerde muhafaza edilemiyo mu? yada sorunun yağı boşaltmadan giderilme ihtimali yok mu? bir memur olarak o kadar para vereceğime arabayı aylarca leş gibi yatırırım daha iyi.

Bana bu konuda nasıl bir yardımınız olabilir. Makul bir çözüm önerebilirseniz yarın sabah erkenden ikitelli mepadayım...

mümkünse aracın plakasını alayım. sonrada aracın önceden yapılmış olan işlemlerini kontrol edeyim.ardından da 2. el deki arkadaşla konuşayım. ya  size telefonla ulaşırım buyrun gelin diye yada burdan msj ile bilgi veririm.

İkitelli mepa'ya bu sabah gittim. Yanılmıyorsam orada çalışıyordunuz. Gerçekten çok memnun kaldım. Sorunun karter tıpasından(??emin değilim) kaynaklandığını ve parçanın değiştiğini söylediler. bunun yanında karter civataları sıkılmış. 1000 km sonra kontrole gelmemi söylediler ve 1 kuruş ücret almadılar. Yoğunluktan olsa gerek biraz fazla bekledim ama önemli değil, bekleme salonunda discovery izlediğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamadım:-) İçim öyle rahatladıki. Hem masraf etmedim hem de en önemlisi uğurböceğim sağlığına kavuştu:-)

Galiba her servisten korkmamak gerek. Rica etsem 207 ön tampon alt lastiğinin ve ön tampon çeki halatı takma yeri kapağının fiyatını bildirir misiniz? İlginiz için teşekkür ederim

Peugeot 207 DYNAMIC 1.6 VTi 120 hp OTM.5K
Oku Şubat 09, 2009, 09:51:03 #40
ONUR207

1 adet bulunmakta ve fiyatı 12,50 tl...
Oku Şubat 09, 2009, 10:26:26 #41
BOSPHORUS

onur ikitellide CC ve katlanabilir dikiz aynası takma imkanımız var mı Huh?

Oku Şubat 09, 2009, 11:50:52 #42
ONUR207

evet takabiliyoruz...
Oku Şubat 09, 2009, 11:53:47 #43
oemren

ben ikitelliye sordum cc takıyormusunuz diye "hayır", garanti kapsamından çıkıyor" dediler.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Şubat 09, 2009, 12:01:02 #44
BOSPHORUS

garantiden çıkma gibi bir durum olur mu ? birde müsait olunca fiyat verirsen sevinirim, fiyatı özel mesajda atabilirsin Wink

evet takabiliyoruz...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 38   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan