207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:50:02
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 38   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 05, 2009, 11:43:20 #15
Omer Durusoy

Ynt: parça ve garanti konusunda herkese destek olmaya hazırım

Servis dışında 207'ye spoiler taktırmamız aracın garanti kapsamını etkilermi ? Garantiden çıkacağına dair söylentiler duymuştum doğrumudur?
tşk

Alakası yok Smiley

Ömer DURUSOY /// WASHING PARK
Online: omerdurusoy@hotmail.com
Oku Şubat 05, 2009, 12:04:37 #16
blackswans

Rahatlıkla taktırabilirim yani Smiley öylemi ? Grin
Oku Şubat 05, 2009, 12:08:14 #17
Omer Durusoy

aynen öyle Cheesy

Oku Şubat 06, 2009, 17:44:21 #18
ONUR207

Servis dışında 207'ye spoiler taktırmamız aracın garanti kapsamını etkilermi ? Garantiden çıkacağına dair söylentiler duymuştum doğrumudur?
tşk
tşk

şöyle anlatayım, bunun 2 açıklaması var. 1. si spoyleri silikon ile yapıştırırsanız sonrasında çıkartmaya karar verirseniz orda boya kalkması olursa boya garantisinden yararlanamassınız. 2. si vida ile bağlantı yaparsanız, zor bir ihtimal olarak vida araları pas tutabilir ve aralarından su girişi olabilir buda zarar görülen yer ile ilgili olarak garanti içine girmez. ama bu zamana kadar bu yazdıklarım hiç başımıza gelmedi, ben rahatlıkla kullanıyorum. sizde kullanabilirsiniz.
Oku Şubat 06, 2009, 18:00:53 #19
karsiyakaliozi

207 rc için kilitli bıjon arıyorum izmirde sıpariş verdik 5 hafta oldu gelemedi temin edebilirmisin ve fiyat ne kadar olur selamlar
Oku Şubat 06, 2009, 18:37:59 #20
ONUR207

207 rc için kilitli bıjon arıyorum izmirde sıpariş verdik 5 hafta oldu gelemedi temin edebilirmisin ve fiyat ne kadar olur selamlar

elimizde var fiyatı 95 tl.. kredi kartı veya havale ile de ödeme yapabiliyorsunuz.

Oku Şubat 06, 2009, 21:26:04 #21
tanselbay

Merhaba,

Benim aracım 207 trendy hdi. Aracı 2.el olarak avcılar mepadan 1 ay önce aldım. Bakımı da 2500 km önce yapılmış yani nerden baksan bakıma en az 12500 km var. 1 hafta önce alttan hafif yağ damlatmaya başladı.

Endişeyle gösterdiğim bir usta sorunun ya yalama yapmış karter contasından yada karter kapağından kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. Tamir için de karter kapağını açması gerektiğini ve yağın, dolayısıyla yağ filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi. yani nerden baksanız 100ytl'den fazla masraf. Neden yağın değişmesi gerektiğini anlamadım(bakımı 2500 km önce yapılmış yani). bu yağ bi yerde muhafaza edilemiyo mu? yada sorunun yağı boşaltmadan giderilme ihtimali yok mu? bir memur olarak o kadar para vereceğime arabayı aylarca leş gibi yatırırım daha iyi.

Bana bu konuda nasıl bir yardımınız olabilir. Makul bir çözüm önerebilirseniz yarın sabah erkenden ikitelli mepadayım...
Oku Şubat 07, 2009, 00:20:05 #22
Helimoğlu

filtre neden değişiyor anlamadım. çıkan yağı da tekrar içine koyma işini reddetmesi de servis mantallitesi bana göre. dışarda 10 liraya patlar sana ama gerisi sana kalmış tabii...

Oku Şubat 07, 2009, 00:30:50 #23
tanselbay

yağ karterden çıktıktan sonra üzerine toz falan bulaşırmış, o zamanda tekrar konulduğunda motora zarar verebilirmiş ama her durumda o yağın boşaltılması gerekiyomuş tamir için. Bakımı yeni yapılmış bir arabayı tekrar bakıma sokmak gerçekten zoruma gidiyor. Zaten servislermiş ,tamircilermiş tavırları belli ; vatandaşı soğana çevirmek...

ben halkalı toki'de oturuyorum. Bu civarlarda bildiğiniz makul fiyatlarla sorunu halledebilecek iyi bir usta var ise tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
Oku Şubat 07, 2009, 01:07:22 #24
Helimoğlu

aslında servisten farklı bir tavır da beklemek yanlış olur. dedikleri de mantıklı. düşünsenize en ufak bir kir kaçsa yağa motor içi büyük zarar. servis de bu riske girmez. bence siz de girmeyin. aracınız daha sıfır çünkü. yağı ve filtreyi değiştirin. ha ne olur? serviste değil de özel bir servisde daha uygun fiyata değişebilirsiniz. tercih yine de senin arkadaşım... ben istanbullu değilim. ama istanbuldan arkadaşlar önerilerde bulunabilirler.

Oku Şubat 07, 2009, 08:11:59 #25
oemren

hürriyet gazetesinin olduğu yan yol üzerinde citroen-peugeot servisi var her gün önünden geçiyorum ama araba garanti kapsamında olduğu için 2 yıl daha uğramıycam kendilerine (mepa'nın karşısında çaprazda kalıyor)

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Şubat 07, 2009, 09:15:12 #26
Omer Durusoy

Merhaba,

Benim aracım 207 trendy hdi. Aracı 2.el olarak avcılar mepadan 1 ay önce aldım. Bakımı da 2500 km önce yapılmış yani nerden baksan bakıma en az 12500 km var. 1 hafta önce alttan hafif yağ damlatmaya başladı.

Endişeyle gösterdiğim bir usta sorunun ya yalama yapmış karter contasından yada karter kapağından kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. Tamir için de karter kapağını açması gerektiğini ve yağın, dolayısıyla yağ filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi. yani nerden baksanız 100ytl'den fazla masraf. Neden yağın değişmesi gerektiğini anlamadım(bakımı 2500 km önce yapılmış yani). bu yağ bi yerde muhafaza edilemiyo mu? yada sorunun yağı boşaltmadan giderilme ihtimali yok mu? bir memur olarak o kadar para vereceğime arabayı aylarca leş gibi yatırırım daha iyi.

Bana bu konuda nasıl bir yardımınız olabilir. Makul bir çözüm önerebilirseniz yarın sabah erkenden ikitelli mepadayım...

Olabıleceklere degıl de olan şeye bakmak önemli..
Siz birde turbo hava dolaşımından hortumların bırbırıne gecen yerlere baktırınız..
Tum araclarda buradan rahat bır yag kacırma problemı olabılıyor..
Eğer usta bakıp karter vıdasından fılan ıse ya orası ıyı sıkılmamıstır yada yalama olmustur dıyecem ama yalama olması cok sacma.. Daha kac km 'de dıyorsunuz kı orası kac kere acılıp kapandı yalama olacak_?

Bu arada aracınızın yağ sevınesını kontrol edınız..!

Oku Şubat 07, 2009, 10:14:43 #27
ONUR207

Merhaba,

mümkünse aracın plakasını alayım. sonrada aracın önceden yapılmış olan işlemlerini kontrol edeyim.ardından da 2. el deki arkadaşla konuşayım. ya  size telefonla ulaşırım buyrun gelin diye yada burdan msj ile bilgi veririm.
Oku Şubat 07, 2009, 13:13:58 #28
tanselbay

Merhaba,

mümkünse aracın plakasını alayım. sonrada aracın önceden yapılmış olan işlemlerini kontrol edeyim.ardından da 2. el deki arkadaşla konuşayım. ya  size telefonla ulaşırım buyrun gelin diye yada burdan msj ile bilgi veririm.

İkitelli mepa'ya bu sabah gittim. Yanılmıyorsam orada çalışıyordunuz. Gerçekten çok memnun kaldım. Sorunun karter tıpasından(??emin değilim) kaynaklandığını ve parçanın değiştiğini söylediler. bunun yanında karter civataları sıkılmış. 1000 km sonra kontrole gelmemi söylediler ve 1 kuruş ücret almadılar. Yoğunluktan olsa gerek biraz fazla bekledim ama önemli değil, bekleme salonunda discovery izlediğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamadım:-) İçim öyle rahatladıki. Hem masraf etmedim hem de en önemlisi uğurböceğim sağlığına kavuştu:-)

Galiba her servisten korkmamak gerek. Rica etsem 207 ön tampon alt lastiğinin ve ön tampon çeki halatı takma yeri kapağının fiyatını bildirir misiniz? İlginiz için teşekkür ederim
Oku Şubat 07, 2009, 13:45:34 #29
mss246

Merhaba, karter korumasını taktırmak istiyorum. Ne kadara mal olur ve ne kadar vakit alır?
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 38   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan