207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Eylül 09, 2010, 19:27:54
Duyurular: Facebook grubumuz için buraya tıklayınız.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Topic Tools  
Oku Aralık 03, 2008, 01:20:39 #0
Helimoğlu

Hayvan Kadrajlarım

Hobi olarak ilgilendiğim fotoğraf dalında çektiğim naçizane kareler. Sizlerle paylaşmak istedim birkaçını Göz kırpan

« Son Düzenleme: Şubat 15, 2009, 17:08:46 Gönderen: Helimoğlu »

Oku Aralık 03, 2008, 09:01:00 #1
goxin

Ynt: Böcek Kadrajlarım

5. resımdekının 6 tane gozumu var? Bunları zoom yapıp cekmıs olamazsın dımı? Dıgıtal Makro mu kullandın yoksa? CUnku yakından makro ceksen kacarlardı dıye dusunuyoreum.

Oku Aralık 03, 2008, 10:11:07 #2
Crazy Frog

sinek cama yaslanmış ya oraya bi konuşma balonu eklemek istedim Sırıtan

örümcek de de amma göz varmış

Oku Aralık 03, 2008, 10:35:30 #3
EmRe207

çok ilginç fotolar bunlar devamını bekliyoruz .... Paylaşım için teşekkürler...

PeugeotAnkara
Oku Aralık 03, 2008, 11:06:11 #4
CeM

Dehşet resimler ...

Oku Aralık 03, 2008, 13:11:12 #5
4815162342

örümceklerin gözleri yeni ford cargo kamyonların farlarına benzıor Kahkaha baksana bı dikey değil yatay konumlandırılmışlar Kahkaha özellikle ustten 5. resım tam far ve sıs farı grubu gıbı durmus ehuehue Sırıtan
pekte masum kara kara gözleri varmış Sırıtan

cama yaslanan sinekte "nezaret e atılmış masum" rolunde gıbı duruyor sankı ben sucsuzum colugum cocugum var bırakın benı gıdıyım der gıbı  Sırıtan Sırıtan

en alttakı orumcekte resmen poz vermıs, bı sacarını duzeltmedıgı kalmıs  Sırıtan

cok guzel fotolar mesut elıne sağlık  Göz kırpan

Oku Aralık 03, 2008, 14:13:13 #6
CrimsonGT

5. resımdekının 6 tane gozumu var? Bunları zoom yapıp cekmıs olamazsın dımı? Dıgıtal Makro mu kullandın yoksa? CUnku yakından makro ceksen kacarlardı dıye dusunuyoreum.
Evet kullandığın tekniği ve objektifleri de yazarsan memnun oluruz. Sanırım fotokritik üyeliğin falan da vardır.. Cidden başarılı makro çalışmaları. Tebrik ediyorum.

...oh tonight you killed me with your smile, so beautiful and wild...
Oku Aralık 03, 2008, 17:53:02 #7
Helimoğlu

6 değil 8 gözü var Göz kırpan yakından süper makro çektim. tabi çekmeden önce kaçmamaları için arkadaşça sıkı bir diyalog gerekiyor. ahbap olunca poz vermeye başlıyorlar keratalar Gülümseme

Oku Aralık 03, 2008, 17:54:59 #8
Helimoğlu

sinek cama yaslanmış ya oraya bi konuşma balonu eklemek istedim Sırıtan

örümcek de de amma göz varmış

evet gökhan. çektikten sonra mesajı da oluşturmuştum zaten. dışarıya özlemle bakan bir sinek bu. kısaca mesajı : özgürlüğün önemi kaybedilince anlaşılır Göz kırpan

Oku Aralık 03, 2008, 17:55:28 #9
Helimoğlu

çok ilginç fotolar bunlar devamını bekliyoruz .... Paylaşım için teşekkürler...

çok teşekkür ederim kardeşim. çektikçe yollarım... Göz kırpan

Oku Aralık 03, 2008, 17:55:47 #10
Helimoğlu

Dehşet resimler ...

çok teşekkürler cem... Göz kırpan

Oku Aralık 03, 2008, 17:57:39 #11
Helimoğlu

örümceklerin gözleri yeni ford cargo kamyonların farlarına benzıor Kahkaha baksana bı dikey değil yatay konumlandırılmışlar Kahkaha özellikle ustten 5. resım tam far ve sıs farı grubu gıbı durmus ehuehue Sırıtan
pekte masum kara kara gözleri varmış Sırıtan

cama yaslanan sinekte "nezaret e atılmış masum" rolunde gıbı duruyor sankı ben sucsuzum colugum cocugum var bırakın benı gıdıyım der gıbı  Sırıtan Sırıtan

en alttakı orumcekte resmen poz vermıs, bı sacarını duzeltmedıgı kalmıs  Sırıtan

cok guzel fotolar mesut elıne sağlık  Göz kırpan

çok sağol erçin Göz kırpan bundan sonra sen yorumla fotolarımı Sırıtan harikasın Kahkaha

Oku Aralık 03, 2008, 18:01:04 #12
Helimoğlu

Evet kullandığın tekniği ve objektifleri de yazarsan memnun oluruz. Sanırım fotokritik üyeliğin falan da vardır.. Cidden başarılı makro çalışmaları. Tebrik ediyorum.

arkadaşım bunların çoğunu daha doğrusu süper macro çekimlerimi bir önceki makinem FujiFilm Finepix S9500 ile çekmiştim. o makinem oldukça başarılıydı bu konuda. 1 cm den süper macro çekebiliyordum. şimdi ki makinem Nikon D80. bunla öyle süper macrolar çekemiyorum. elimdeki 18-135 objektif izin vermiyor çünkü. imkansızlıklar yüzünden yeni bi macro lens de alamadım. alınca daha iyi ve mükemmele yakın fotolar çekebileceğim. Fotokritik konusuna gelince. orda üyeliğim mevcut. ama son zamanlarda kalitesi çok düştü ve uzun süredir foto eklemiyorum oraya. yani askıya aldım gibi birşey üyeliğimi. yorumun için de ayrıca teşekkürler dostum Göz kırpan

Oku Aralık 03, 2008, 20:18:33 #13
goxin

6 değil 8 gözü var Göz kırpan yakından süper makro çektim. tabi çekmeden önce kaçmamaları için arkadaşça sıkı bir diyalog gerekiyor. ahbap olunca poz vermeye başlıyorlar keratalar Gülümseme

Dıger ıkısı en ustte kalan buyuk ıkı yuvarlak mı? dıgerlerınden farklı onlar ama :S

Oku Aralık 03, 2008, 20:30:41 #14
Helimoğlu

onlar da göz Göz kırpan

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan