207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:33:46
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 27, 2008, 15:18:01 #0
CrimsonGT

Subaru sevenler mutlaka izlemeli..

http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0

MCD
Oku Kasım 27, 2008, 15:33:48 #1
4815162342

Ynt: Subaru sevenler mutlaka izlemeli..

evet bende ızleıstım bunu hatta pc ye ındırdım, bunu subaru severlerın degıl, tum "iyi şöför" lerin izlemesi gerekir bence Smiley adam cidden çok iyi...

Oku Kasım 27, 2008, 15:48:15 #2
goxin

ben araba kullandıgımı sanıyordum Smiley saka maka superdı gercekten. 207 ıle yapan varmı boyle bırseyı .SmileySmiley

Oku Kasım 27, 2008, 15:50:16 #3
CrimsonGT

ben araba kullandıgımı sanıyordum Smiley saka maka superdı gercekten. 207 ıle yapan varmı boyle bırseyı .SmileySmiley
bilemiyorum.. onu da sen bul kardeş Smiley 207 rc cup ile belki yapan vardır ama bu hareketlerin bir kısmı sadece 4x4 araçlarla yapılabilir bunu da unutma  Wink

MCD
Oku Kasım 27, 2008, 15:53:54 #4
goxin

bilemiyorum.. onu da sen bul kardeş Smiley 207 rc cup ile belki yapan vardır ama bu hareketlerin bir kısmı sadece 4x4 araçlarla yapılabilir bunu da unutma  Wink

Onları bılıyorum zaten merak etme aa boyle bırseye benzer vardı dur bakem bulabılcekmıyım.Gercı buna gore cocuk oyunu gıbı kalcak ama SmileySmiley

Oku Kasım 27, 2008, 15:55:42 #5
goxin

ahanda bu , cok bırsey yok ama neyse

http://www.feline207.net/site/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=9#play

Oku Kasım 27, 2008, 16:00:24 #6
RONIN

adam arabayı artık oyuncak etmiş kendine. gerçi böyle hareketleri yapabilmek için arabanın sadece 4x4 olması da yetmiyor.motor gücünün baya arttırılması lazım. dikkat edersek arabanın motoru, yanlarken bile hiç devirden düşmüyor. nasıl bi motorsa artık Lips Sealed bir subaru hayranı olarak internette pek çok subaru filmi izlemiştim ama bu izlediklerim arasında en mükemmeliydi.
WRC yi takip eden arkadaşlar hatırlarlar. 206wrc nin efsane olduğu yıllarda ispanya catalunya rallisinde Jil Panizzi 180 derece kavşakta mükemmel bi hareket çekmişti. peugeot ile aklımda kalan en hos görüntü oydu benim.
« Son Düzenleme: Kasım 27, 2008, 16:12:45 Gönderen: RONIN »

Frene Basan Kahraman OLAMAZ
Oku Kasım 27, 2008, 16:02:27 #7
Crazy Frog

uzaktan kumandalı araba gibi yaw bu Grin

Oku Kasım 27, 2008, 16:11:38 #8
4815162342

adam arabayı artık oyuncak etmiş kendine. gerçi böyle hareketleri yapabilmek için arabanın sadece 4x4 olması da yetmiyor.motor gücünün baya arttırılması lazım. dikkat edersek arabanın motoru, yanlarken bile hiç devirden düşmüyor. nasıl bi motorsa artık Lips Sealed bir subaru hayranı olarak internette pek çok subaru filmi izlemiştim ama bu izlediklerim arasında en mükemmeliydi.
WRC yi taki eden arkadaşlar hatırlarlar. 206wrc nin efsane olduğu yıllarda ispanya catalunya rallisinde Jil Panizzi 90 derece kavşakta mükemmel bi hareket çekmişti. peugeot ile aklımda kalan en hos görüntü oydu benim.

530 hp lik bir motor varmış araçta... videonun başında yazıodu galıbaa...

Oku Kasım 27, 2008, 16:14:35 #9
RONIN

WRC yi taki eden arkadaşlar hatırlarlar. 206wrc nin efsane olduğu yıllarda ispanya catalunya rallisinde Jil Panizzi 90 derece kavşakta mükemmel bi hareket çekmişti. peugeot ile aklımda kalan en hos görüntü oydu benim.

530 hp lik bir motor varmış araçta... videonun başında yazıodu galıbaa...

evet gördüm ikinci izleyişimde. 530 hp 100km de kaç litre yakar acaba Tongue

Oku Kasım 27, 2008, 16:16:49 #10
4815162342

birde boxer motor bu Grin, yani 100 km de ya 100 lira yakar yada belkide100 liranın biraz üstünde üstünde yakar..

Oku Kasım 27, 2008, 16:26:49 #11
CrimsonGT

Ah be kardeşim, bunun hem içi hem dışı hepimizi yakar Smiley

MCD
Oku Kasım 27, 2008, 16:34:35 #12
BlaCK_HeaRT

çok deli bişey ya o adam araba kullanıyorsa biz başka bişey yapıyoruz hewes yaptım şimdi ha şeytan diyo koy kankini asfalta etrafında sıfır çiz  Grin Grin Grin

Arkadaşlar SweeMLeePeaCH olan Adımızı BLaCKHeaRT Yaptık Bilqilenize...

Alabildiqine Siyah... 
Oku Kasım 27, 2008, 16:38:57 #13
4815162342

çok deli bişey ya o adam araba kullanıyorsa biz başka bişey yapıyoruz hewes yaptım şimdi ha şeytan diyo koy kankini asfalta etrafında sıfır çiz  Grin Grin Grin
yannışılıkla kankini çizme  Grin Grin Grin

Oku Kasım 27, 2008, 16:42:42 #14
RONIN

böyle şeyler izleyince tabi heves yapıyoz hepimiz ama birde o hareketlerin sonuçları var. bizimkilerle o kadar yanlasak, bizim rot, balans vs gibi ayarlar ne olur bilemiyorum. adamların tuzu kuru. çekiyor servise arabayı etap sonunda. servis elemanları ilk günkü gibi yapıyor hemen. adam 15 dakikada bir set tekeri asfaltta yedi bitirdi. bize tuzlu gelir bu hareketler sanırım. Undecided

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan